Varful Iezerul Caprei – Muntii Fagaras

Unul din avantajele Sibiului ca locatie, este ca ofera access la munte, intr-un timp relativ scurt. Asta atat in Muntii Fagaras cat si in Cindrel.

Azi era la rand, Fagarasul. Deschidem netul, vedem camera  live din Balea cu o vreme superba, sunam rapid sa adunam gasca si in 2 ore eram pe platoul de deasupra cascadei din Balea. Aci minune, ne vin si neamurile repatriate de peste mari si tari si dupa cateva imbratisari ne oprim in parcarea din Balea Lac. Aviz amatorilor, pentru 6 ore am platit 24 de lei. Nu au tarif de zi, doar de ora. In fine, ne echipam copii, ne echipam si noi, ceva dulce in rucsac si o luam spre Varful Iezerul Caprei, dar nu prin saua Caprei si prin Saua Doamnei, adica roata. Dupa cam 4 ore, ne fotografiem cu indicatorul din Varful Iezerul Caprei care nu mai pastreaza decat vagi urme de vopsea. Varful are ca altitudine 2417 m. Atata era si codul postal din Avrig. Toata lumea fericita. La coborare ne-am omenit la Restaurantul Paraul Rece, asta pentru ca stiam locatia si era la sigur.

Si de restul crema de dupa arsuri solare, ca seara eram toti arsi pe picioare, acolo unde nu au fost acoperiti de haine. Dar ce mai conteaza…

This entry was posted in Muntii nostrii, Romania and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *