Transalpina – toamna! Filmare din drona

Am petrecut doua zile pe Transalpina, cu cazare la cabana Groapa Seaca.  Prima zi a fost deplasarea de la Sibiu, prin Jina, pana la Cabana si apoi urcat in pasul Urdele. 

A doua zi am incercat sa ajungem la lacurile de sub varful Parangul Mare, dar din pacate, dimineata am mai lenevit pentru ca a fost prima dimineata cu temperaturi negative si am amanat plecarea. Drumul forestier de la Cabana Piatra Seaca spre Parangul Mare nu a fost practicabil pentru masina noastra, asa ca am parcurs 5 km pe drum forestier si apoi am urcat pana la Refugiul Piatra Seaca. De la Refugiu, putin mai sus, padurea a diparut si am beneficat de soare care inca mai avea putere sa incalzeasca. Din fericire pentru noi a fost ultimul weekend in care a fost practicabil drumul, pentru da in saptamana care a urmat a nins si s-a inchis. 

Am reusit sa iau niste cadre din drone, cadre asamblate in filmuletul de mai jos.

Daca iti place, da un like la filmulet, daca doresti sa mai vezi, poti sa te abonezi la canalul meu Youtube. Aboneaza-te aici!

 

This entry was posted in Diverse, Filmare Drona, Muntii nostrii, Romania and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *