Star Wars – Trezirea Amintirilor sau calatoria in … timp

Soundtrack-Exclusive-CoverAveam cativa anisori cand am vazut Imperiul Contrataca. Si de atunci am cam inceput sa manuiesc sabiile laser prin gradina. Primul brad de Craciun dupa contactul cu Forta Star Wars a fost transformat in sabie! In urmatorii ani ii stiam pe toti eroii, compatimeam cu ei, am suferit mult dupa Obi-One Kenobi, aveam sperante de la Luke! Chiar si Darth Vader mi-a devenit simpatic in timp.

Anii 2000 au venit sa intregeasca saga, sa ne atasam din nou de Obi-One, Anakin, sa vedem din nou lupta dintre bine si rau. Si din nou sentimente de tot felul, cu tot felul de trairi. Si am crezut ca este gata. Ca cercul s-a inchis si un capitol mare a fost pus la naftalina!

Dar vine anul de gratie 2015 si cu cateva zile de Craciun avem bilete la Star Wars, sala Ultra din Baneasa – IMAX si Dolby Athos. Eu si Master Jedi – Arpy. Asta dupa ce in ultimii ani am aflat ca Disney a cumparat studiourile Lucas si ca urmeaza sa avem parte de mult Star Wars.

Nu stiam ce asteptam de la film: efecte? sunet de sa lesin? Nu prea am fost convins de nici unele.

Dar sa trecem peste aspectele tehnice. Am retrait pur si simplu copilaria mea. Am fost din nou de partea fortei. Am avut parte de intalnirea cu prietenii mei din copilaria. Intreaga copilarie si adolescenta si anii de dupa care au fost plini de Star Wars si de “forta” din tot ce este viu si ne inconjoara! A fost o calatorie prin ultimi 35 ani, de cand am luat contact prima data cu magia Star Wars.

Chiar am retrait, ca de fapt parca am vazut un remake al primul star wars – A New Hope.

 

This entry was posted in Diverse and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *