Valea Prahovei si Bran

Seria weekendurilor insorite si extrem de calde ale lunii noiembrie continua, asa ca si noi ne continuam iesirile la “inaltime”, adica sa ne mai oxigenam la mare inaltime la munte. De aceasta data am fost ghizi pentru Cristina si Hossam, care viziteaza prima data Romania.

O zi am petrecut-o la Sinaia, urcare pina la cota 2000 cu telecabina si de acolo drumetie pina la 1400. Dorinta initiala a fost sa urcam la Sfinx, dar vantul a fost motivul pentru care cabina nu a functionat in Busteni. Este buna o informare prealabila decat sa bati drumul pina acolo si sa ai o insatisfactie.

Dupa coborarea inapoi in Sinaia, restul zilei a fost petrecut in curtea castelui Peles, deoarece in luna noiembrie Pelesul este inchis pentru renovare. Aviz amatorilor!

Ziua de duminica a fost dedicata Castelului Bran, drumului inapoi spre Sibiu, cu o “abatere” pina la Balea Lac sa vedem putina zapada si masa la Albota.

This entry was posted in Muntii nostrii, Romania. Bookmark the permalink.

2 Responses to Valea Prahovei si Bran

  1. Gabi Fazakas says:

    Salutare Mihai!

    faine poze. Am fost si eu in 2007 cu Anja pe “urmele” lui Vlad Tepes in cautarea lui Dracula 🙂

    PS: vad ca ti-ai schimbat design-ul la site.

    Toate cele bune

  2. Acest articol este grozav. Iubesc acest oras, Busteni. Cat de curand voi dori sa revad acest linistitor oras si zonele ce-l inconjoara. Se poate sa ma ajutati ajutorul vostru in privinta cazarii in Busteni sau zone apropiate acestui oras? Caut cazare in Busteni nu foarte scumpa la hotel, cabana sau pensiune. Astept cu nerabdare raspunsurile voastre. Va multumesc mult!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *