O tura cu bicicleta prin Frankische Schweiz

Multumita lui Jorg si Andy, am facut si eu parte din “echipa” care a petrecut o zi, cu bicicleta, pe coclaurile din Frankische Schweiz, sau mica Elvetie, cum i se mai spune. Este o zona foarte populara pentru petrecerea timpului liber.

A fost prima data cand am mers cu bicicleta pe carari de munte. Senzatia cea mai puternica era la coborare. Trebuie sa recunosc ca bicicletele erau special dotate pentru asa drumuri. Ma bucur ca nu mi-am rupt nimic, asa ca prima data. A fost o zi istovitoare pentru mine, dar a meritat. Mi-am demonstrat ca nu mi-am pierdut abilitatile chiar de tot. Am reusit sa parcurg impreuna cu baietii in jur de 45 de km, ajungand de cateva ori pina la 1000 m altitudine, chiar daca am mai impins si pe jos la bicicleta.

Bookmark the permalink.

3 Comments

  1. Recunosc ca te invidiez pentru aceasta excursie. Intrebare:ai dat peste vreun caine vagabond, sticla de plastic, ghirtzoi cu SUV care sa dea peste tine in aceasta zi de excursie?
    Daca raspunsul e nu, te invidiez de 3 ori mai mult

  2. …foarte frumoasa escapada! Locurile sunt minunate si tare fotogenice!…Imi doresc astfel de experiente dar nu stiu de ce nu exista un inceput!

  3. buna,

    multumesc pentru vizita si pentru comment. In poza 13 sunt eu, cel care intretine siteul.
    Zile minunate.

    Mihai

Leave a Reply

Your email address will not be published.