Hai Hui prin Spania si Portugalia sau un “voiaj puternic”! (1)

Reusim anul acesta sa concretizam inca un proiect frumos. “Voiaj puternic” au fost cuvintele unei doamne romance din Basarabia, de 12 ani in Portugalia, cand i-am povestit ce traseu am avut pana unde am intalnit-o in Albufeira si cat mai avem de parcurs in cadrul concediului.

Anul acesta am avut si o abordare noua, avion low cost pana la Madrid, inchiriere masina pentru 13 zile si intoarcerea din Valencia, tot low cost. Am economisit timpul necesar pentru drumul cu masina pana acolo si inapoi, avand mai mult timp de petrecut acolo. Traseul parcurs a fost de 3000 km in decurs de 2 saptamini: Madrid, Toledo, Porto, coasta Atlanicului pana la Peniche, Lisabona, Sintra, Albufeira (tot pe coasta Atlanticului), Sevilla, Cadiz, Tarifa, Gibraltar, Marbella, Ronda, Granada si finalul in Valencia.

In afara de 2 zile care le-am petrecut in masina: Madrid Porto si Granada Valencia, restul au fost zile cu trasee scurte, pline de soare si de privelisti minunate. Am avut parte si de doua extreme: am atins cel  mai vestic punct al Europei, in Portugalia la Cabo da Roca si cel mai sudic punct al Europei la Tarifa si sudul Spaniei.

Cazarile au fost rezolvate prin intermediul booking.com.  

La final, suntem mandrii ca am reusit sa ducem la bun sfarsit acest proiect si putem afirma ca am avut un concediu foarte reusit.

Continuare….

 

This entry was posted in Concediu, Spania. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *