Fantanile din Dubai sau apa dansand!

Una din zecile/sutele de atractii din Dubai, sunt fantanile de apa care danseaza pe diferite piese interpretate de celebrii sau mai putin celebrii cantareti. Zic asta pentru ca sunt piese interpretate de chinezi sau pe muzica araba. Am auzit in schimb si Celine Dion. 

Din pacate de jos nu prea poti sa “cuprinzi” desfasufarea apei pe muzica. Dar e frumos. Acum aveam termen de comparatie cu cele din Las Vegas, care la vremea respectiva imi “ridica” parul pe maini. Sincer, nu am avut parte de aceeasi senzatie, dar am fost foarte incantat ca am reusit sa le vedem. 

Au avut sansa sa vedem prima reprezentatie de la etajul 124 din Burj Kalifa. Cam odata la 15 minute (la orele de varf) sau la 30 de minute, canta o piese si apa interpreteaza. Deci, am vazut o reprezentatie de sus si doua de jos. Apoi am combinat dansurile pe o coloana muzicala aleasa de mine, ca sa nu se supere cei cu dreptul de autor. Sper sa placa ce a iesit. Daca cumva place, poate un like?!

 

This entry was posted in Orientul Mijlociu, UAE - Dubai and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Fantanile din Dubai sau apa dansand!

  1. Buna ziua ,frumoase poze cred ca locul este impresionant eu nu calatoresc dar visez ,citesc impresile de calatorie ale altora asa cum citeam Calistrat Hogas cand eram copil .Va salut cu respect.

  2. Mihai says:

    Buna ziua, va multumesc de aprecieri si bineinteles de vizita in site. Va doresc zile minunate si sa ne auzim sanatosi. Daca va avantajeaza, este si sectiunea newsletter unde va puteti abona si puteti primi actualizari despre calatoriile viitoare. Vor veni…
    Numai bine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *