Dubai (2) – Safari si Mall-uri

urmare de aici

Dupa 2 zile petrecute alaturi de Adriana, Lau, Andra si Raluca am trecut la programul prin Dubai pe cont propriu. Am inceput cu o incursiune prin desertul care inconjoara orasul. Am avut parte de cateva ore de safari in plin desert. Senzatiile sunt faine iar soferii adevarati maestrii. Cred ca 90% din masinile care erau prin desert (erau sute de masini) erau Toyota Land Cruiser. Toata excursia a fost pana la asfintitul soarelui apoi programul a continuat intr-un campus in care am avut parte de cina traditionala araba presarat cu program artistic.

Cam in fiecare zi petrecuta in Dubai am “dat cu nasu” printr-un mall. Am vizitat Mall of Emirates, Dubai Mall, Batuta Mall si Marina Mall.

Fiecare din ele incearca sa atraga si sa ofere senzatii si trairi de neuitat. La Batuta Mall, sectiunile mall-ului sunt pe tari, la Emirates Mall este statiunea de ski, cu partii de ski, partii de bob, telescaun, apreski restaurant cu bauturi calde samd. La Dubai Mall este un acvariu imens, de acolo am pornit si vizita la Burj Kalifa. Sunt imense cel putin in Emirates Mall si Dubai Mall mai ca ne-am pierdut, poti pierde zile daca esti pasionat de shopping. Gasesti cam toate brandurile care le stii si poate doar ai auzit de ele.

continuare–>

 

Bookmark the permalink.

One Comment

  1. Asta cu zilele pierdute in mall este atat de adevarata! tot secretul este sa mananci bine inainte de aventura si sa te hidratezi in permanenta… :)))

Leave a Reply

Your email address will not be published.