Concediu – Muntenegru (1)

Chiar daca acasa, inainte de plecarea spre Muntenegru, ne radeam impreuna ca merge intr-o tara de marimea judetului Sibiu + Brasov, realitatea din teren a fost extrem de diferita decat ne-am inchipuit noi.

O tara – numai munte, cel putin pe ruta dinspre Serbia, am mers 230 de km in 6 ore. Munte si iar munte si iar munte. Defilee extrem de spectaculoase cu ape de un verde smarald, dar un drum pe care daca te-ai gandi sa il strabati la interval de cateva zile, renunti fara a sta prea mult pe ganduri. Din acest motiv canionul Tara a fost taiat de pe lista, numai la gandul ca 150 de km vor fi strabatuti in cel putin 3 ore la dus si 3 ore la intors. Un drum frumos, stabatut fara nici un fel de probleme, dar ca trebuie sa ai multa rabdare. Media de viteza 46 km ora.

Chiar si statiunile de pe litoralul muntenegrean, sunt la baza muntelui. Noroc ca oamenii se “misca” si mai rasare cate un tunel de 4-5 km care taie muntele si astfel economisesti o ora de serpentine si alte cele ca sa ajungi la mare.

continuare–>

This entry was posted in Concediu, Muntenegru. Bookmark the permalink.

One Response to Concediu – Muntenegru (1)

  1. Pingback: Concediu – Muntenegru: Sveti Stefan (2) | Mihai Popa's Blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *