Croaziera – Cherbourg, Franta

cruise_cherbourgAjungem a doua oara anul acesta pe taram francez. In vara cu masina si cu fetele mele in Strasbourg si Valea Alsaciei, in toamna cu vasul in nordul tarii la Cherbourg. Cand am auzit de aceasta croaziera eram foarte incantat ca o sa ajung sa vad Mont St Michel in Normandia. Asta a fost prima tzeapa. Stiti, sunt valuri, este un concurs de ambarcatiuni mici, noi i-am perturba samd, asa ca nu putem ajunge. Chiar pe site-ul lor este poza cu acest lacas la destinatia asta. Asta este marketingul! Traim cu speranta ca va veni si vremea sa vedem acest lacas.

A fost prima destinatie unde am optat pentru excursie oferita de ei, adica sa vedem CAP LA HAGUE & CHERBOURG. Excursie pentru iubitorii de natura! A fost o excursie frumoasa de-a lungul coastei in westul Cherbourg-ului. Am trecut prin Urville-Nacqueville si am oprit pentru niste poze la Omonville-La Rogue, sat pescaresc si port de iahturi. Urmatoarea destinatie al fost la Port Racine, mic port in Franta. A urmat o pauza mai lunga la  Cape La Hague-Goury unde am fotografiat renumitul far. Am urcat apoi sa vedem stancile din Baie d’Ecalgrain”. Finalul excursie a fost in Cherbourg unde am avut un tur al orasului. Acum, cand rememorez excursia, parca totul era pe rapid inainte. Aici repede aruncati o privire, aici repede faceti o tura, si acum repede in autocar, ca de pleaca cruzul, adica vasul si ramanem de caruta.

Toata excursia a fost acompaniata de ghid local. Sa vezi engleza vorbita de francez! Din pacate nu am avut timp suficient sa gustam ceva din bucataria locala, ca eram cam tot pe fuga. Oricum, simt ca vom avea un concediu doar in partea asta de Franta!

 

 

 

 

This entry was posted in Concediu, Franta and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *