Vigo, Santiago de Compostela – Spania

Santiago De CompostelaUrmatoarea zi, urmatoarea excursie. A doua si ultima organizata.

1. 5 ore cu autobuzul dus la unul din cele mai importante centre religioase din Spania. 1.5 ore intors din Santiago de Compostela. A mai ramas 2 ore de plimbat. Masa nici nu intra in discutie daca vroiai sa te plimbi putin. In fine, ne-am facut o idee. Nici nu am apucat sa vedem catedrala pentru ca era coada si se intra la ore fixe si nu am avut sansa sa avem o ora fixa sa si ajungem la autocar. De afara se vedea incomplet de, renovarea!

Macar am vazut pelerinii. Nici multi nici putini, dar se distingeau dupa mersul lor. Cred ca daca nu erau strazile strambe prin centru, treceau mai departe. Am impresia ca e cam greu ca dupa 800 de km sa te opresti. Ceva gen Forest Gump cand alerga. Am vazut reportaje cu unii din cei care au reusit. Marea reusita a fost ca au avut timp sa intre in  sedinta cu ei insisi. Cred ca multe se dezbati cu tine in cele cateva zeci de zile.

La intoarcere in Vigo am mai avut aproximativ un ceas de plimbare. Noroc ca portul era in oras si ca pana in centru era chestie de cateva minute. Am avut timp sa luam si haina de iarna pt Maia de pe corso, din ciclul fa-ti vara sanie!

Afara deja vremea era mult mai calda si am inceput sa ne bucuram de stat afara. Era doar inceput caldurii care ne astepta in Mediterana. Buna biserica ratata in Normania – Sf Michel, asta a fost a doua destinatie pe care ne doream sa o bifam. In porturile care urmeaza, reveneam, asa ca aveam planuri diferite, adica pranzuri, cafele, patiserii samd. Dar vom reveni.

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.