Transalpina – toamna! Filmare din drona

Am petrecut doua zile pe Transalpina, cu cazare la cabana Groapa Seaca.  Prima zi a fost deplasarea de la Sibiu, prin Jina, pana la Cabana si apoi urcat in pasul Urdele. 

A doua zi am incercat sa ajungem la lacurile de sub varful Parangul Mare, dar din pacate, dimineata am mai lenevit pentru ca a fost prima dimineata cu temperaturi negative si am amanat plecarea. Drumul forestier de la Cabana Piatra Seaca spre Parangul Mare nu a fost practicabil pentru masina noastra, asa ca am parcurs 5 km pe drum forestier si apoi am urcat pana la Refugiul Piatra Seaca. De la Refugiu, putin mai sus, padurea a diparut si am beneficat de soare care inca mai avea putere sa incalzeasca. Din fericire pentru noi a fost ultimul weekend in care a fost practicabil drumul, pentru da in saptamana care a urmat a nins si s-a inchis. 

Am reusit sa iau niste cadre din drone, cadre asamblate in filmuletul de mai jos.

Daca iti place, da un like la filmulet, daca doresti sa mai vezi, poti sa te abonezi la canalul meu Youtube. Aboneaza-te aici!

 

Bookmark the permalink.

2 Comments

  1. Recomand Casa Dives – Varianta Boiereasca Din 1850, pentru atunci când vrei să fugi la capătul lumii. Pensiunea se află în apropiere de cea mai înaltă şosea din Romania!

  2. Multumesc pentru recomandare. Mi-ar place sa va vizitez. Daca doriti o promovare poate gasim o varianta castigatoare pentru ambele parti.
    Aruncati o privire la filmuletul https://www.youtube.com/watch?v=KD4XVt14OLU si daca va place dati de un semn de viata! Zile minunate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.