Sri Lanka: Excursie Balene si River Safari (video)

Inca nu am terminat de postat pozele cu Sri Lanka, dar va invit la primul filmulet cu Sri Lanka. Este vorba de prima parte a concediului adica zilele petrecute la mare. Daca place filmuletul, poate un like sau de ce nu un subscribe?! Zile minunate!

Video-ul cum am ajuns in Sri Lanka, mai jos:

Postari despre Sri Lanka:

Sri Lanka – Orasul Sacru: Anuradhapura

Sri Lanka – Experienta Urbana

Sri Lanka – Prin tara ceaiului

Sri Lanka, mirajul balenelor sau fata morgana?!

 

Bookmark the permalink.

2 Comments

  1. COJOCARU VIOLETA

    Foarte utile toate aceste informatii legate de Sri Lanka.In curand vom face si noi (suntem 5 persoane) aproximativ acelasi traseu doar ca in sens invers – plecam in centrul insulei si ne intoarcem pe tarm-si o perioada de 17 zile -16 nopti.
    Pentru aceasta perioda am inchiriat masina cu sofer.
    Am avea cateva intrebari, daca ne puteti ajuta:
    1. mancarea soferului intra in atributiile turistului?
    2. care a fost regimul acestuia mai exact.Ne ajuta cu informatii?
    3. ce tips ati oferit?
    Cu multumiri,
    Violeta

  2. Buna Violeta,
    multumesc pentru vizita pe blog. Ma bucur ca ai gasit informatii utile. Sunt convins ca o sa aveti parte de o “aventura” frumoasa.
    Sa raspund punctual:
    1. teoretic nu intra in atributiile noastre mancarea soferului, dar sa mergi la pranz la un local si sa il vezi pe sofer ca sta langa masina… Noi l-am invitat la fiecare pranz cu noi. Preturile sunt accesibile asa ca nu a fost nici o problema. L-am rugat de cateva ori sa ne duca el la localuri care le cunoaste (localuri pentru localnici) si am mancat foarte bine, cu preturi 1/3 decat in localurile turistice. Am devenit chiar prieteni, iar in penultima zi am fost invitati la el acasa la o mancare traditionala! (era pe traseul nostru de vizitare).
    2. Noi stiam exact ce dorim sa vizitam, el ne ducea la destinatie, primea informatiile sau ne punea in legatura cu cine trebuie pe acolo si apoi ne vedeam de programul nostru. Cam la fiecare destinatie vizitata erau ghizi care pentru 2-3 dolari iti ofereau ghid privat. Pe masina tot intrebam despre felul lor de a fi, de viata de zi cu zi, lucruri care nu tin de ghid, dar care erau discutii libere.
    3. La final i-am lasat 50 $ + o sticla de whisky.
    Sper ca am raspuns la intrebarile tale.

    Zile minunate si experiente frumoase in viitorul concediu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.