La munte in Austria – In jurul Golling-ului

Ne hotaram sa facem concediul cu masina, pe o distanta mai consistenta, pentru a vedea cum se comporta si Maia. Ne doream munte, ne doream sa vedem lucruri frumoase si cu ajutorul site-ului perfectholiday.ro ne rezervam o saptamina in Golling.

Cu ajutorului lui Google ne-am facut o idee de ce putem vedea pe acolo. Adevarul este ca asteptarile noastre au fost depasite de ce ofera zona. In fiecare zi am avut planificat 1-2 atractii, si toate la cativa km de pensiune. Chiar si in Germania am stat o zi la Konigsee, aflat la 35 km de pensiune. Am reusit sa vizitam toti 3 cea mai mare pestere de gheata din lume – Eisriesenwelt, dupa cum afirma ei, unde Maia a facut fata cu brio. Am vazut demonstratie de vulturi la castelul Hohenwerfen, am fost in Germania la Konigssee, am luat la picior lacul Gosau, am petrecut o dupamasa in minunatul Hallstatt, am petrecut o zi intreaga pe unul din cele mai inalte drumuri de la ei peste Alpi – Grossglockner, am ajuns la 2577 m si multe alte atractii ale naturii care de care mai frumoase. Asta se numeste la noi “incarcare de baterii”!

La cat ne-am simtit de bine, poate reusim in fiecare an cate o mica incursiune in Alpii austrieci. Cred ca imaginile vorbesc de la sine! (sunt pe doua pagini!)

This entry was posted in Austria, Concediu. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *