Egypt: El Gouna (2)

1.-El-gounaDupa cate zile petrecute in compania Faraonilor si templelor, am considerat ca o pauza de cateva zile pe malul Marii Rosii este mai mult decat binevenita.

Planificarea zilelor la Marea Rosie a fost pentru Steingerberger Resort din El Gouna, statiune aflata la aproximativ 30 km nord de Hurgada. Pe linga statiunea aranjata cu mult bun gust si cu multa atentie, superlativul la acest hotel a fost o parte din bufet si anume partea cu deserturi. E bine ca nu faceau teste de glicemie inainte si dupa, ca eu cred ca trebuia sa ne dam drumul la sange. Oricat ai fi urat dulciurile, acolo era un paradis a lor, asa ca nu aveai altceva de facut decat sa te lasi dus de val.

Momentul culminant al zilelor de la Marea Rosie a fost inotatul cu delfini in ziua planificata pentru snorkeling. Corali si pesti de toate culorile sunt cu adevarat impresionanti, pisica de mare a fost ceva neasteptat, dar sa inoti cu delfini …

In fine, am promis ca vom reveni, daca nu il El Gouna, cel putin acolo unde va merge bucatarul din Stengerberger Resort.

In doua poze se va vedea noul sport de la Marea Rosie: surfing cu zmeul.

Voi reveni cu partea a 3-a, care este si ultima, zilele urmatoare.

This entry was posted in Concediu, Egipt and tagged , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *