Egypt: Croaziera pe Nil (1)

In sfarsit am reusit sa materializam un vis mai vechi, si anume concediu in Egipt. Chiar daca am planificat mai bine de 3 ani, cred ca nu era un moment mai potrivit ca anul acesta, mai ales ca am reusit sa combinam concediul cu o companie mai mult decat placuta. Am avut parte de cateva zile cu adevarat minunate alaturi de Cristina si Hossam. Speram sa fie doar un inceput!

Am impartit concediul in 3 parti, asa cum a si fost planificat de Hossam si Cristina. Prima parte a inclus o croaziera pe Nil de la Assuan la Luxor cu vizitarea catorva temple, barajul de la Assuan, Valea Regilor, Luxorul si plimbarea pe Nil atat cu vasul de croaziera cat si cu feluca. Au urmat 3 nopti in El Gouna, iar ultima parte a cuprins Cairo.

Croaziera a durat aproape 4 zile. Cu doi ghizi – Ahmed (sper ca nu ii gresesc numele) de la firma care a oferit croaziera si Hossam care ne-a povestit o multime de lucruri despre Egypt, am reusit sa descoperim o lume cu adevarat diferita si de-a noastra. Am aflat lucruri interesante despre oamenii si locurile de acolo.

Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.