Cabana Suru – acces din Avrig. Filmare aeriana.

Am ajuns la cabana Suru dupa 20 de ani. Cabana veche din pacate a ramas doar o ruina, dar in schimb am gasit un loc frumos si o cabana noua frumos amenajata.Ca tot am fost si la Cabana Barcaciu anul acesta, as vrea sa vad ceva imbunatatiri in genul constructiei de la Suru. Am fost placut surprins sa vad cati tineri erau pe acolo. 

Din pacate, cararea de acces prin Izvorul Florii este un mare dezastru. Cei cu defrisarile nu au nimic in comun cu frumusetea muntelui. Bani sa iasa, in rest dupa noi potopul.

In fine, sa lasam imaginile sa ruleze. 

Daca ti-a placut, da un like, daca doresti sa mai vezi, poate si un subscribe la canalul Youtube.

Zile minunate!

 

Bookmark the permalink.

2 Comments

  1. Vai de steaua mea cum arată “poteca”! :((
    N-am mai fost de vreo 5-6 ani, ultima oara am fost iarna, urcat din Sebeşul de Sus, părea încă totul la locul lui. Văzând dezastrul ecologic, parcă nici nu-mi mai vine!
    În altă ordine de idei, bravoooo Maia!!!
    O toamnă de vis să aveţi (asta dacă nu cumva tocmai aveţi parte de o vară târzie prin ţări mai calde, aşa cum mi-a şoptit mie cineva :))!

  2. Ceau Ioana, ma bucur sa te vad prin preajma. Intradevar, din pacate cararea la Suru, dinspre Avrig este jale. Dar asta nu ne-a impiedicat sa ajungem sus la cabana si sa ne bucuram de loc si de priveliste.
    Vara tarzie tocmai s-a incheiat. Din pacate. Dar a fost binemeritata. Iti dorim si tie o toamna calda si colorata. Sa ne auzim cu bine si excursii frumoase sa ai!

Leave a Reply

Your email address will not be published.